Investeringsföretaget Cypherpunk Holdings dumpar Altcoins för Bitcoin

  • Post author:
  • Post category:Bitcoin

CSE-noterade företaget Cypherpunk Holdings har ökat sin position i bitcoin med 270 procent.

Företaget sålde hela sin position i ethereum och monero för att köpa mer BTC.

Det kanadensabaserade värdepappersföretaget Cypherpunk Holdings (CSE: HODL) har sålt hela sin eterumposition och monero-position för att köpa mer bitcoin.

I ett tillkännagivande som gjordes den 26 november uppdaterade det kanadensiska värdepappersbörs (CSE) -företag sina kunder om sina bitcoininnehav. Enligt utgåvan hade företaget ökat sitt bitcoininnehav med 270 procent till 276.479 BTC (4,7 miljoner dollar), en ökning från 72,979 BTC (1,23 miljoner dollar) i slutet av andra kvartalet.

Företaget hävdade att han sålt hela sin position i altcoins monero och ethereum, förutom användningen av medel för privata placeringar.

Rapporten lyder,

Ökningen av Bitcoin Lifestyle är ett resultat av den fullständiga likvidationen av positioner i Monero (XMR) och Ethereum (ETH), liksom den delvisa användningen av intäkterna från en nyemission på 505 000 CAD som stängdes den 27 augusti 2020.

Cypherpunk sa att det har lagts till den inofficiella listan över offentliga företag med en finansiell ställning i bitcoin, tillsammans med Michael Saylors MicroStrategy Inc., Mike Novogratz’s Galaxy Digital Holdings och Square Inc.

Populär Crypto Analyst tillhandahåller uppdatering om topp 5 Altcoin-val

Crypto-influencer Lark Davis tillhandahöll en uppdatering om sina fem bästa altcoin-val för slutet av november.

-Davis markerade ethereum, chainlink, uniswap, bonded finance och mynt defi.

Kryptoanalytiker och YouTuber Lark Davis har tillhandahållit en uppdatering om sina fem bästa altcoin-val som är redo att explodera.

Enligt den populära kryptoinfluencer är ethereum högst upp på sin altcoin-lista och säger att det aktuella priset sänker ett “köp” för den smarta kontraktsplattformen.

Han sa,

I väntan på de goda nyheterna har Ethereum blivit galen. Ethereum / BTC-paret är helt paraboliskt de senaste dagarna.

Davis markerade också chainlink som en potentiell värdeinvestering till sitt nuvarande pris. Han sa att det decentraliserade orakelnätverket började återfå en hausseartad känsla.

Han fortsatte,

Jag tror att vi kan se Chainlink slå $ 18 härifrån på just detta breakout … Jag undrar om jag typ av sättar mitt mål för Chainlink här för blygsamt eftersom det verkligen bara har passerat ett mega hausseartat kors här på veckovisa MACD.

Förutom ethereum och chainlink sa Davis till investerare att hålla ett öga på uniswap (UNI), bonded finance (BOND) och det decentraliserade börs Coin DeFi.

Han sa om det senare,

Jag förväntar mig att det är ett nytt decentraliserat utbyte, det här är definitivt en som kan ha en viss fart bakom sig, särskilt de decentraliserade börser som har gjort bra är de som ger incitament för att tillhandahålla likviditet, vilket Coin DeFi också kommer att göra.

Davis förklarade att Coin DeFi-investerare skulle kunna tjäna avgifter på sina symboliska innehav.